Kurs

Høstens kurs starter:

torsdag 10.september kl.19.00-20.30

Som før, velger jeg en variasjon av kriyaer og meditasjoner som renser, nærer, løfter, frigjør energi og balanserer kropp, sinn og sjel, og som kan vise vei i kaotiske tider. Med utgangspunkt i de fem elementene, ti kroppene, åtte chakraene, og yogisk filosofi, numerologi og terapi velger jeg øvelser som styrker ditt senter og kraft. Noen timer vil være mer meditative, andre mer fysiske. Noen ganger vil meditasjonene være korte, andre ganger lengre.

Kundaliniyoga er et fantastisk verktøy som utvikler oss til å bli det Yogi Bhajan kalte “a Self-Sensory human”. Dette er et sentralt tema for meg i mine timer: det at vi kan stå så trygt og godt i oss selv at vi ikke er avhengige av noe utenfor, men innser at vi kan gi oss selv og skape alt vi trenger utifra vårt self-sensory system.

“You see the difference you can always make. It doesn’t come from outside, it comes from within you. You don’t understand. There’s an Earth, there’s a Universe. We are huge interactively – very vast and when we start doing these exercises we start sensing that system.”

I timene bruker vi bruker pust, mudra (håndposisjoner), øyefokus, asana (fysiske posisjoner), kroppslåser, mantra, meditasjon og avspenning.

Du trenger ikke være myk eller være i god form for å begynne eller ha erfaring med yoga fra før: du kan starte akkurat der du er.

Hjertelig velkommen!

Praktisk informasjon

Vi følger retningslinjene til FHI, og holder god avstand mellom mattene.

Ta med deg yogamatte, teppe/sjal til avspenning og eventuelt pute hvis du trenger det.

Ta med en vannflaske, og ha på behagelige klær.

Påmelding

Ta kontakt på 4529 5390 eller seetalram@posteo.net for å melde deg på. Grunnet coronarestriksjoner er det begrenset med plasser. Førstemann til møllen!

Når du har fått bekreftet plass, kan du vipse beløp til 587805, eller betale med kort eller faktura.

Pris
Hele kurset 10x 1800,-
Dropp-inn 250,- (5x for 1100)
.

Prøvetime 150,-
15% studentrabatt.

Sted

Adressen er Atelièr Yoga, Øvregaten 25, 3. etasje

.