Om Seetal Ram

Seetal Ram tok den KRI-sertifiserte kundaliniyogalærerutdanningen i Oslo i 2017, og er i gang med lærerutdanningen på nivå 2. Hun har tatt kurs i Karam kriya for kundaliniyoga (numerologi) med Shiv Charan Singh som er hennes hovedlærer. I tillegg har hun tatt yogaterapimodulen The Healing Field: Red Thread, Black Hat, White Lotus med Guru Dharam Khalsa.

For henne ble kundaliniyoga medisin som har hjulpet henne med å håndtere hverdagen med utmattelse etter en langvarig hjernerystelse. Hun brenner etter å bringe denne fantastiske teknologien videre.

Seetal Ram har holdt på med yoga i over 20 år, men det var ikke før hun startet med kundaliniyoga at hun fant sin sjanger. Det skjedde etter at hun hadde holdt på med bevissthetstreningskurset Uniquemind ESP og Silva Ultramind ESP i en årrekke. Her fikk hun en erfaring og helhetlig forståelse for hvordan hjernen vår fungerer, og at vi må overkomme våre underbevisste mønstre (karma) for å få til endring i livet. Etterhvert ønsket hun å utforske dette utifra kroppen, og fant veien til kundaliniyoga.

Utover yogautdanningen er hun tidligere journalist med en mastergrad i transnasjonal kommunikasjon og globale medier fra Goldsmiths College, University of London.

Seetal Ram Kaur betyr: “the Princess/Lioness who is a graceful embodiment of the sacred tranquility that flows from God in universal consciousness”.